Zanima Vas? Odgovaramo

Ovdje možete naći odgovore na često postavljena pitanja o našoj usluzi

Popis OIB-a subjekata od interesa za koje želite dobivati obavijesti postavite u aplikaciji - kad se netko od njih pojavi u novim objavama, na e-mail šaljemo popis pronađenih sa detaljnim podacima.
S obzirom na poslovno okruženje u Hrvatskoj, ovakav sustav alarmiranja je nužan za normalno funkcioniranje. Rizik poslovanja je vrlo velik - upitna naplata, sporo sudstvo, zakonski okvir više pogoduje dužnicima, a niti jedna od institucija ne brine adekvatno za zaštitu vjerovnika.
Zbog toga je svakom poslovnom subjektu u primarnom interesu da bude informiran ako neki od njegovih poslovnih partnera / kupaca krene u čudnom smjeru (stečaj, likvidacija, pokretanje predstečajne nagodbe, itd.) - po mogućnosti da na to ne gubi previše vremena, jer se mora posvetiti i održavanju vlastitog posla.
U većim tvrtkama nije rijetkost da na praćenje web stranica sa objavama djelatnici dnevno troše nekoliko sati, tako da korištenjem servisa Bizinfo postižete direktnu uštedu (jeftinije od vremena djelatnika).

Kod objava stečajnih i predstečajnih postupaka postoji određeni vremenski rok u kojem je potrebno prijaviti svoja potraživanja. Pravovremenim upozorenjem možete na vrijeme reagirati i na taj način postižete indirektnu uštedu.

Dodatni bonus je sigurnost da im neće promaknuti neka od objava jer kod ručnog pretraživanja uvijek postoji mogućnost greške ljudskog faktora - koja se u ovom slučaju eliminira automatskom provjerom i usporedbom podataka.
Pratimo sve izvore podataka na kojima se objavljuju podaci poslovnim subjektima, tako da su pokriveni stečajevi, likvidacije, brisanje i najave brisanja iz sudskog registra te predstečajne nagodbe.

Primarni cilj servisa Bizinfo su zadovoljni korisnici. Zbog toga smo od 2014. godine, od kada je pokrenut, servis nekoliko puta proširivali novim izvorima podataka kako bi naši korisnici uvijek imali najbolje informacije.

Možete biti sigurni da ćemo sa tom praksom nastaviti i ubuduće.
Podaci koji se objavljuju bez OIB-a su stvarni problem i svakodnevno se pojavljuje 5-10 takvih zapisa.
Zato sve takve objave stavljamo u poseban izvještaj koji također šaljemo mailom, tako da imate prilike vidjeti ako se među njima pojavio netko Vama bitan.
Podaci se ažuriraju krajem svakog radnog dana, nakon čega se obrađuju i tijekom noći šalju e-mail obavijesti.
U jutro kada dođete na posao u inboxu Vas čekaju svježe informacije.
Izvještaje koje niste primili možete ponovno preuzeti iz aplikacije.

Kako bi osigurali sigurnu dostavu izvještaja provjerite:
  • e-mail adresu koju ste prijavili u aplikaciji
  • raspoloživ prostor na korisničkom računu
  • dodajte našu domenu u popis dozvoljenih
    e-mail pošiljatelja (tzv. white list)
  • Takva vrsta usluge je stvar posebnog dogovora. Slobodno nas kontaktirajte.